VEEL KLEURENVARIATIES

We kunnen bidons bedrukken met uw logo. Maar vanaf 5000 stuks kunnen we de bidons zelfs uitvoeren in de pms kleuren van uw logo. Standaard zijn de bidons al leverbaar in 8 kleuren en zijn de dop en de body ook nog eens te combineren, bijvoorbeeld een groene bidon met gele dop, of een blauwe bidon met witte dop. 

100% HERBRUIKBAAR MATERIAAL

Onze bidons worden geproduceerd met oog voor de natuur en de gebruiker. Zo worden onze bidons gemaakt van 100% herbruikbaar materiaal. Ze voldoen aan de meest recente EU wet- en regelgeving. Onze bidons zijn ook 100% food safe. In veel kunststoffen komt de schadelijke stof BPA voor. Onze bidons zijn echter BPA vrij.

100% LEKVRIJE BIDONS

Onze bidons zijn 100% lekvrij. Dat heeft alles te maken met een stukje kwaliteit wat we nastreven. Voor ons is het een vanzelfsprekendheid. De samenstelling van de gebruikte kunststoffen, een stabiele schroefdop en een goed functionerende 'drinktuit' zorgen voor een 100% lekvrij product!

MADE IN EUROPE

Al onze bedrukte bidons zijn made in Europe. Onze premium bidons worden gemaakt in Nederland (made in holland). De bidons uit onze basic en design serie worden in Duitsland geproduceerd (made in Gemany). De bedrukking van onze bidons vindt plaats in Nederland met geavanceerde druktechnieken. 

ALL-OVER BEDRUKKING (360 GRADEN)

Het is onze insteek om uw bedrijf door middel van onze bidons zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Onze bidons worden bedrukt met milieuvriendelijke inkten. We kunnen de bidons bedrukken in 1- 4 kleuren druk. De premium bidons zijn full-colour te bedrukken. En dan ook nog eens rondom. De full-colour bedrukking is op basis van zeefdruk. Om u te overtuigen van de mogelijkheden maken wij graag kosteloos een visual voor u. 

193